neljapäev, 21. august 2014

Natural Skinny Herbs

Tere! Täna saime Margarethiga kätte oma kauaoodatud Natural Skinny Herbs 14 päevase tee. Skinny Herbs tee on 100% looduslik, mis kõige olulisem see on valmistatud Eestis! Tee puhastab organismi, aitab langetada kaalu, parandab seedimist, vähendab söögiisu ning puhastab verd. Naljakas mõelda, et tõesti teepurus sisalduvad taimed suudavad seda kõike teha nagu eelnevalt mainitud!  Teesegu sisaldab 18  erinevat taime! Ühes NSH pakis on hommiku- ja õhtutee. Hommiku oma annab päevaks vajalikku energiat ning aitab hõlpsasti kiirendada organismi seedetööd. Õhtu oma see-eest rahustab ja vabastab keha toksiididest. Samuti ei lase tee üleliigsetel kaloritel rasvaks muutuda. 

Mulle väga meeldivad hommiku- ja õhtutee pakikesed. Nimelt nad on eraldatud imearmsakeste kleepsukestega. Hommikutee paki peal sillerdab Päikese pildiga kleeps ja õhtu omal sinakas kuu. Kuna õhtuteed on pakis natukene vähem, siis seda on soovitatav juua ülepäeviti. 


Kahjuks praegu pole mul võimalik napi ajatõttu tee joomist veel alustada, sest enne kooli on plaanis veel igasuguseid väljasõite teha, kuid luban, et võtan selle käsile septembris. Ja kindlasti teekuuri pidades on vaja palju aega, sest tee üksi ei langeta kaalu. Nimelt pead ka ise toituma sel ajal tervislikult ja olema füüsiliselt aktiivne, vot siis võid kahe nädala pärast silmaga märgatavaid tulemusi näha! 


Suur tänu Natural Skinny Herbile!



Kui ka sina hakkasid NSH teedest huvi tundma, siis saad selle soetada endale NSH kodulehelt.

http://www.skinny.ee



Nautige veel suve!


R




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar