kolmapäev, 9. aprill 2014

Make-up

Tere!

Täna tutvustan mina (Reti) oma igapäeva meigitooteid. Viimasel ajal ostetud neid suht palju, aga mõned olulisemad saavad siis blogisse ettekantud. Nii kõigepealt alustame siis jumestuskreemist. 

Maybelline 8-in-1 BB kreemi.Dream Fresh BB kreem on selline,millega saavutad särav-värske jume, mis ei mõju maskina.Lisaks täidab see 8 olulist naha vajadust: annab loomuliku sära,täiustab nahatooni,niisutab nahka,ei jäta nahka rasvaseks jne. 

Tõesti soovitan seda jumekat. Ühtlustab väga hästi ja samas ei jäta tõesti nahka rasvaseks.Jääb loomulik mulje ka.Ostetud siis Pärnu Mai Selverist.





















Põsepuna soetasin endale päris hea hinnaga täna. Hind hinnaks, aga näol ei jää eriti seda näha. On selline hästi pulbrine. Sellega ajab küll asja ära, kuid isiklikult kasutaksin päikesepuudrit. Firmat täpselt ei tea, aga põsepuna nimi on margaret.
























Jumestuskreemi pealekandmiseks kasutan enamasti seda nurgelist švammi. Puudri jaoks kasutan ringikujulist. Täpselt ei tea kust need soetatud sai. ;)

























Need said ostetud täna Pärnu Maximast. Harjas on suhteliselt pehme. Kuna need alles uued, siis täpselt ei oska öelda kui head või halvad need on.

























See ripsmekas on minu arust väga hea harjasega. Ei jää ripsmed tükki ega midagi. Annab ilusad tihedad ja pikad ripsmed.






























See kulmupliiats on üks mu vaieldamatu lemmik. Firmalt Flormar. Ei jää nahal liiga tume ega ka liiga hele. SOOVITAN SOOJALT :)



























Huulepalsameid ja pulkki kasutan üldiselt väga harva, seda ka eriti ei kasuta. Mainiks ära, et selle palsami lõhn meelitab ligi. Selline tugev kirsi lõhn. Sain selle kunagi väga ammu ema käest.


























Seda huulepulka kasutaksin pigem pidulikemal üritustel. Selline mõnus roosa jääb huultele.Aga jah kui siis valida huulepalsamitest ja asjadest, siis ikka kasutan igapäevaselt kõige rohkem hügieenilisthuulepulka.










See pole just eriline meigitoode, aga minu sooviks on seda võrratut deodoranti ka teile tutvustada. Olen väga rahul!

NEO FRUITY FLOWER KREEMDEODORANT

Revolutsioon deodorantide seas: 48 h mõju* + hooldav toime + ei jäta plekke.Kaenlaalune nahk on väga õhuke, ent peab iga päev taluma ärritusi: raseerimine, vahatamine, aerosoolid – seepärast vajab see sama head hooldust kui näonahk.Nüüd on sul Neo antiperspirant – esimene** 48 h nähtamatu kuivkreem deodorant, mis kaitseb ja rahustab ärritatud nahka. Neo sisaldab 80% nahka hooldavaid aineid.
Fruity Flower: Mahlane puuvilja- ja lillearoom. Noodid: tangeriin, maikelluke, seedripuu.























Loodan siis , et teile meeldis see postitus! Ja jälgige meid ikka, sest 60 jälgija puhul on tulemas GIVEAWAY!


Tänane klõps minust :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar